Rumpologi

HVAD ER RUMPEGALLERIET?

Rumpegalleriet er verdens første deleøkonomiske fotogalleri, der udfordrer din blufærdighed, sociale tillid, gavmildhed – og din rumpe. Rumpegalleriet er et fysisk konceptgalleri, der præsenterer analog fotokunst i klaskehøjde med online-generationens snigende kropsangst.

Hvorfor rumpen?

Rumpegalleriet tager danskerne frisind på ordet. Vi vil sætte din indre rebel fri og forny det klassiske fotoportræt med sjæl og fortælling. Ingen anden kropsdel er så rebelsk, sensuel, provokerende og sjov – på én og samme tid. Derfor fotograferer vi rumper – dit andet og blødere jeg. Og alle kan være med – alle har en rumpe.

Realiser din rumpe

Rumpegalleriet er et deleøkonomisk eksperiment. Der er mange gode grunde til at dele sin rumpe med andre, enten som protestaktion, kærlighedserklæring – eller for cool cash. Siden november 2016 har mange været forbi galleriet til rumpe-fotografering. Overskuddet fra fotosalg går til humanitære formål, som rumpernes ejere har bestemt.

Analog fotokunst

Rumpegalleriet hylder livsglæden, det uperfekte og det ægte. Rumpegalleriets analoge fotos er alle taget med en Hasselblad 500 fra 1960erne. Billederne er autentiske – med fnug og fedt. De er hverken billedbehandlede eller beskårede. Galleriets sølvgelatine-fotos er håndprintede og sælges i højest 28 eksemplarer.