Vil du ha’ et rumpefoto?

Rumpegalleriet er et deleøkonomisk eksperiment. Der er mange gode grunde til at dele sin rumpe med andre – for at støtte et godt formål, give din kæreste en overraskelse, eller måske tjene en skilling.

Mooning for charity

På galleriet kan du normalt få et gratis analogt rumpeportræt mod at galleriet må sælge op til 28 eksemplarer til støtte for et socialt eller humanitært formål, som du bestemmer. Typisk går omkring 500-700 kr. pr kopi til et godt formål.

Mooning for love

Måske kunne du bare godt tænkte dig et sjovt, flot eller skørt rumpeportræt til din kæreste eller familie – eller som en overraskelse til din chef – men uden at galleriet får lov at sælge kopier. Det kan sagtens lade sig gøre. Du bestemmer tid og sted. Det koster 5000 kr inkl 1 stk indrammet foto. Vil du have flere kopier, tilbyder vi alt fra miniaturefotos til megabannere til din carport eller husgavl.

Mooning for money

Er du helt på røven? Hvis karrieren ikke lige har flasket sig på det seneste, så kan du også indgå aftale med galleriet om, at dit gratis analogt rumpeportræt sælges til fordel for dig selv. Du modtager typisk omkring 1000 kr. pr solgte kopi i honorar.